Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Faciliteiten coworking – flexibele werkplek


Geniet van onze faciliteiten voor flexibel werk in bur o bar, jouw koffiebar en evenementenruimte in Sint-Truiden. Je kan bij ons langskomen voor een koffie met of zonder meeting, of de volledige ruimte huren voor jouw privé meeting.

 

Dit zijn de vier troeven van onze ruimte:

 

  1. Bereikbaarheid. Er is gratis parking om de hoek aan het station van Sint-Truiden (langparkeren) en zowel de parking als het treinstation zijn op wandelafstand van bur o bar. Of je nu vanuit Haspengouw komt of van verder weg, bij ons kan je terecht.
  2. Moderniteit. We ontvangen je in een karaktervol en recent gerenoveerd herenhuis uit 1879, voorzien van de modernste technologieën (zoals supersnel internet, 200 mbps) en een trefplaats van gelijkgestemde zielen rond het nieuwe werken, innovatie, creativiteit en technologie.
  3. Infrastructuur.  We bieden plaats aan groepen tot 50 personen. Er zijn grote tafels tot 6 personen, kleine tafeltjes en enkele zetels. Het is mogelijk om het meubilair te verplaatsen om zo plaats te bieden aan een grote groep die rond één tafel wil zitten.
  4. Gezelligheid. Ons pand heeft veel lichtinval en met het juiste gebruik van beton, witte kleuren, houtelementen en welgeplaatste zetels is dit een fijne plek om samen te komen

 

Dit is ons aanbod om werken en vergaderen in bur o bar mogelijk te maken:

  • Supersnelle gratis wifi: draadloos internet aan 200 mpbs.
  • Veel stopcontacten én stekkerdozen om je laptop en gsm in te pluggen;
  • Een printer met scanmogelijkheid. Ons toestel ondersteunt A4 en kleiner, kleur en zwart-wit, en dubbelzijdig printen en scannen.
  • Een ruim aanbod aan kantoormateriaal zoals balpennen, post-it blokjes, snelhechters, USB-sticks, enz.
  • Op aanvraag: huur van LED-tv, laptops of draadloos toetsenbord;

 

Kom nu langs: bekijk hier ons adres en openingsuren. Blijf op de hoogte van ons aanbod om flexibel werken mogelijk te maken door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.