Tasting chocolade en bier – 17 april

Tasting chocolade en bier – 17 april


Op vrijdagavond 17 april organiseren we met bur o bar een heerlijke tasting chocolade en bier. We nodigen de expertise uit van Wendy Roux van chocolatier Holle Bolle in Tongeren om ons een heerlijke combinatie van proevertjes bier, chocolade en bijhorende hapjes voor te schotelen.

 

Een reis in vijf smaken

Wist je dat er cacaobonen zijn die een milde smaak van champignon hebben, door de aanwezigheid van deze lekkere plantjes in de streek waar de bonen gekweekt worden? Met deze kennis op zak kan het je niet verwonderen dat er veel manieren zijn om chocolade en bier te combineren. In onze tasting op vrijdagavond 17 april laten we je proeven van vijf smaken aan bier en chocolade, die met elkaar gecombineerd worden met lekkere hapjes in vijf gangen: van amuse-gueule tot dessert.

Aanvullend op deze reis in vijf smaken vertelt Wendy Roux van Holle Bolle ons iets meer over het maakproces van de chocolade. Wat is het verhaal van cacaoplant tot heerlijk hapje? De fijne combinatie van verhaal en proevertjes zorgt ervoor dat we vol smakelijke inspiratie onze vrijdagavond kunnen aanvatten.

 

Plaatsen beperkt, schrijf nu in!

Wil je erbij zijn? Voor deze tasting is het aantal plaatsen beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Op deze manier kunnen we immers voldoende hapjes en zitplaatsen voorzien en er voor iedereen een leerrijke en heerlijke ervaring van maken. De tasting gaat door op vrijdagavond 17 april in bur o bar (adres hier). De avond start om 19u en het einde is voorzien om 21u.

Deelnemen aan deze tasting met vijf smaken aan bier en chocolade + lekkere hapjes kost je 19 euro p.p. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@burobar.be ten laatste op 15 april met vermelding van het aantal personen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met een vraag tot overschrijving van het volledige deelnamebedrag. Pas na betaling is je inschrijving definitief!

Indien gewenst, voorzien we andere hapjes zonder vlees of vis voor de vegetariërs onder ons. Vermeld dit even bij inschrijving.

 

 

Meer tastings in de toekomst!

Na het succes van ons pop-up sushi restaurant komen er nog meer tastings aan in de toekomst. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven!

+ Er zijn geen reacties

Reageer