Talk #3: deeleconomie – 1 april

Talk #3: deeleconomie – 1 april


We zien de laatste jaren steeds duidelijker dat de nood om bepaalde zaken te bezitten verdwijnt. Ik heb geen boormachine nodig, ik wil enkel een gat in de muur. Ik hoef geen wagen te bezitten, ik wil simpelweg van punt A naar punt B. Ik wil geen volledig gebouwen, ik hoef alleen maar een werkplek… De economie van delen en uitwisselen staat centraal in Talk #3 in bur o bar.

Sprekers:

  • Lode Vanhoutte​, secretaris van de Milieuraad Sint-Truiden​ en trekker van het Repair Café Sint-Truiden​.
  • Maarten Kooiman, oprichter van tapazz​, een platform voor autodelen.
  • Onze eigenste Sander Van der Maelen​ over het delen van een werkplek in bur o bar.

De talk gaat door op woensdagavond 1 april en start om 19u30. Deuren gaan open om 19u. Inkom is gratis. Tot dan!

+ Er zijn geen reacties

Reageer