Stage in bur o bar in Sint-Truiden: stageplaatsen beschikbaar!

Stage in bur o bar in Sint-Truiden: stageplaatsen beschikbaar!


Creativiteit, inspiratie, innovatie, “alles kan”: het zijn de codewoorden van bur o bar. We zoeken een stagiair die ons hierbij in de loop van 2015 wil helpen.

Wat bur o bar is

bur o bar is de eerste en enige coworking ruimte van Sint-Truiden. We bouwen aan onze inspirerende ontmoetingsplaats door werkplekken te voorzien met een dagpas of lidmaatschap, door elke maand een inspirerende spreker uit te nodigen (onze talks) en tenslotte ook door ontspannende events. We zijn bijna drie maanden open ondertussen en zijn al de revue gepasseerd: Mobile Vikings, de Drone Valley in Sint-Truiden, ons drukbezochte pop-up sushi restaurant, een heel fijne namiddag kerstballenruil, enz. Gewoon even langskomen om een lekkere koffie te drinken kan uiteraard ook. Daarnaast kan buiten de openingsuren bur o bar ook gehuurd worden: we voorzien stoelen, beamer/tv, desgewenst een volledige maaltijd, enz.

 

 bur o bar terras aan de Stationsstraat  bur o bar kantoormateriaal: potloden, balpennen en fluostiften bur o bar - Katleen aan het coworken

 

Wat wij te bieden hebben voor een stagiair

In bur o bar draait alles rond de ruimte en de mensen die elkaar hier ontmoeten. De ruimte is modern, met  veel licht, een binnentuin, en ruimte tot herinrichting. We willen de ruimte dan ook optimaal benutten én verder inzetten op het uitbouwen van onze ontmoetingsplaats.
Als je stage doet in bur o bar, draai je mee in een unieke plek tussen Leuven en Hasselt en krijg je de kans om een project van a tot z te kunnen uitwerken. Je wordt uitgenodigd op interessante evenementen die we zelf organiseren of bijwonen en komt in contact met een groeiend netwerk aan creatieve en ruimdenkende mensen. Daarnaast voorzien we ook regelmatige opvolging (gericht op output en niet input) en aangezien we ook zelf (redelijk recent) stage hebben gelopen weten we wat het is en zullen we zo goed mogelijk helpen om van jouw stage een succes te maken!

Welke studierichtingen in aanmerking komen

Ben je bekwaam in grafisch ontwerp? Dan kan je ons helpen met onze visuele identiteit te versterken (we hebben enkel een logo), de “smoel” van onze events bepalen, het luik rond kunst op poten te zetten, ons (sociaal) netwerk uitbouwen, enz. Ons motto is “alles kan” en dit geldt ook voor een stagiair: een project van a tot z uitwerken juichen we toe.

Kan je heldendaden verrichten in event management? Een belangrijke motor van onze ontmoetingsplaats zijn de evenementen. Je kan helpen van concept tot uitvoering met onze plannen die in de pipeline zitten: akoestische concerten (bur o bar unplugged), beeldende kunst en fotografie (tentoonstellingen), de inzet van onze tuin (lente = barbecues?), enz. Daarnaast hebben we ook nog onze terugkerende talks en events.

Is communicatie en marketing helemaal jouw ding? We zoeken steeds naar betere manieren om onze doelgroep te bereiken. Zelf zetten we al 100% in op digitale media en online advertising, maar misschien heb jij creatieve ideeën waar wij nog nooit aan gedacht hebben? Help ons ons verhaal naar buiten te brengen. Er is al een vruchtbare voedingsbodem met de unieke combinatie van ruimte, mensen, coworking en events: aan jou om hier op verder te werken.

Heb je vaardigheden die we hier niet hebben neergeschreven maar ons kunnen helpen? Overtuig ons. Kom eens langs.

 

 bur o bar kistjes decoratie klok retro vintage  burobar latte macchiatto - heerlijke koffie met melk en melkschuim bur o bar kerstballen tijdens de kerstballenruil

 

Wat wij verwachten aan skills en attitude

Zoals je merkt, zijn er heel wat uitdagingen waar je je in kan smijten als student met zin voor initiatief! Wat verwachten we van jou? Een bruisende persoonlijkheid met vooral de juiste soft skills.

  • Creativiteit en out-of-the-box denken: “alles kan”.
  • Ruimdenkend en progressief zijn: we willen weg van de platgetreden paden.
  • Flexibiliteit: events zijn ‘s avonds en in het weekend.
  • Mondig en ondernemend zijn. Ook voldoende zelfzeker om ideeën op tafel te durven leggen.
  • Zelfstandig werken en stressbestendig zijn (deadlines, events, …).
  • Kunnen plannen en organiseren: we willen samen iets uitbouwen!
  • Ook tot op zeker hoogte realistisch: the sky is the limit maar het budget laat dat evenwel niet toe.
  • Kennis van communicatie en marketing is een plus.

 

Kom stage lopen in bur o bar!

Zie je het helemaal zitten om stage te lopen in bur o bar? We denken max. twee studenten goed te kunnen begeleiden. Contacteer ons dan voor een eerste ontmoeting. Na dit eerste gesprek kunnen we samen met jou en je stageverantwoordelijke bekijken wat de mogelijkheden zijn. Tot snel!

+ Er zijn geen reacties

Reageer