Nieuwjaarsbrief

Nieuwjaarsbrief


2015 wordt het jaar van bur o bar. Kranten en nieuwswebsites hebben het de laatste weken voorspeld. We nemen onze eigen loopbaan in handen, kiezen zelf onze werkplek en werktijden, en bouwen volop aan een creatieve en inspirerende leefomgeving. Coworking, talks en events garanderen dat we ook in Sint-Truiden mee de veranderende samenleving kunnen vormgeven. Onder het motto “alles kan” blijven we de deuren van bur o bar open zetten voor iedereen die een idee heeft en daar mee aan de slag wil. Onze ideeën zijn nu alvast tentoonstellingen van lokale kunstenaars, live concerten, internationale sprekers rond technologie en start-ups, tastings van koffie en whiskey, interactieve workshops, zomercocktails en veel meer.

Elk idee creëert nieuwe obstakels op het pad naar de uitvoering, maar samen duwen we die opzij en gaan we voluit voor de realisatie van waar we in geloven. Wat zijn jouw ideeën? Kom eens langs of stuur ons een mail. Samen maken we van 2015 ons jaar.

+ Er zijn geen reacties

Reageer