E-mail nieuwsbrief bur o bar: blijf op de hoogte

E-mail nieuwsbrief bur o bar: blijf op de hoogte


Ongeveer een maal per maand versturen we een e-mailnieuwsbrief naar alle leden en geïnteresseerden van bur o bar, de coworking in Sint-Truiden. Inschrijven op onze nieuwsbrief is een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van komende talks en events, en speciale aankondigingen i.v.m. de coworking voorzieningen die we aanbieden. Want, geef toe: kom je hier echt welke week kijken op de website? Of ga je dagelijks op onze Facebook, Twitter of Instagram accounts kijken? We dachten het niet. Met de e-mailnieuwsbrief ben je zéker dat je geen nieuwtjes mist. Je kan je hier inschrijven op onze nieuwsbrief.

Wil je de vorige edities eens bekijken? Neem hier een kijkje:

 

 

+ Er zijn geen reacties

Reageer