bur o bar blokt

bur o bar blokt


Samen werken en zo elkaars concentratie en inspiratie versterken, dat doen we in bur o bar, de coworking ruimte van Sint-Truiden. Kom als student blokken bij ons in januari en ga voor succesvolle examens!

 

Studeren in bur o bar

Van 5 tot 30 januari kan je als student van maandag t.e.m. vrijdag (zie openingsuren) komen coworken aan slechts 1 euro per dag! Dit is een stevige korting die we aanbieden op onze gebruikelijke tarieven (vergelijk met de dagpas of lidmaatschap). We bieden dit aan omdat we geloven in samen werken, ook studeren, en omdat studenten in de examenperiode alle steun kunnen gebruiken.  Daarom bieden we in bur o bar deze zaken aan om het blokken als student mogelijk te maken:

✓ Ontbijt: elke ochtend koffiekoeken, fruit en dranken
✓ Collectieve concentratie zodat je perfect kan studeren
✓ Koffie: ontdek hier ons volledige aanbod
✓ Gratis supersnelle wifi

✓ Soep + brood aan slechts 4 euro – Vers, lekker en gezond.
✓ Printer/scanner/copier: gratis gebruik, betaal per print
✓ Elke dag de krant en wekelijks nieuwe magazines
Kantoormateriaal: pennen, papier, liniaal … zodat je goed kan doorwerken.

Schrijf je nu in!

Wil je komen blokken in bur o bar? De plaatsen zijn beperkt en vooraf inschrijven is verplicht. Schrijf je dan minstens een dag op voorhand in voor 18u via info@burobar.be. We bevestigen jouw inschrijving via mail en dan ben je de dag nadien welkom. We openen om 08u30 en sluiten om 17u30. Toon je studentenkaart, betaal 1 euro en je kan aan de slag. Tot snel!

+ Er zijn geen reacties

Reageer