Kerstballenruil 29 november

Kerstballenruil 29 november


Haal je kerstdecoratie van het stof! Zit er een kerstslinger bij die je maar bwa vindt? Een blauwe wauw kerstbal die absoluut niet tussen al die rode past? Of misschien deden er vorig jaar een paar ballen dingeling en toen waren er nog maar drie? Kom dan naar onze kerstballenruil op zaterdagnamiddag 29 november!

Kerstbal zoekt nieuwe vriendjes om samen te schitteren

Steek al je kerstballen en kerstdeocratie in een doos en breng ze mee naar onze kerstballenruil op zaterdag 29 november van 14u tot 16u30. We hanteren hetzelfde principe als bij kledingruil (swishing): je geeft je kerstdecoratie af en je ontvangt in ruil tegoedpunten (volgens een vooraf opgestelde lijst). Met deze tegoedpunten kan jij vervolgens shoppen in het volledige aanbod aan kerstdecoratie! Punten kunnen niet aangekocht worden: het succes van de ruil hangt dus af van wat iedereen meebrengt.

Naast het ruilmoment voor kerstdecoratie kan je ook komen meedoen met onze open werktafel zelf kerstdecoratie maken. Het is een doorlopende workshop (van 14u tot 16u30) waarbij jij enkel betaalt voor het materiaal dat je gebruikt.

Om het allemaal leuk en gezellig te maken, voorzien we ook Coffee Christmas Specials. Denk aan karamel, marshmallows, kaneel … Met een lekker stukje cake en taart erbij wordt het zo in bur o bar een onvergetelijke namiddag.

 

Ik wil ook komen!

De kerstballenruil + workshop + specials gaat door op zaterdagnamiddag 29 november van 14u00 tot 16u30. Je kan doorlopend kerstballen en andere kerstdecoratie komen ‘shoppen’ en ondertussen zelf kerstdecoratie maken, iets drinken, even in de zetel zitten … Je vindt ons in de Stationsstraat 17 in Sint-Truiden. Hier vind je ons adres en hoe je ons kan bereiken.

Vind je dit een leuk evenement? Bekijk dan zeker onze volledige lijst met talks en events!

 

Spelregels kerstballenruil

  • Kom je kerstdecoratie binnenbrengen in bur o bar vanaf maandag 24 november. Je ontvangt meteen je tegoedpunten. Raadpleeg hier onze openingsuren.
  • We aanvaarden enkel intacte kerstdecoratie. Een stukje slinger kan je dus niet binnenbrengen, een funky kerstbal van op zolder bij je grootmoeder wel!
  • We hanteren een vaste puntenlijst en in geval van discussie hebben wij het laatste woord.  Als je niet akkoord bent met hoeveel punten je zou ontvangen in ruil voor jouw spullen, ben je uiteraard niet verplicht om deel te nemen aan de ruil.
  • Op zaterdag 29 november kan je met de tegoedpunten shoppen in het volledige aanbod aan kerstdecoratie.
  •  Je kan geen aanspraak maken op de spullen die jij hebt weggeschonken. Je ontvangt hiervoor tegoedpunten. Kerstdecoratie die op het einde van de dag niet ‘verkocht’ is, schenken we weg aan het goede doel.

 

+ Er zijn geen reacties

Reageer