Talk november: drones in Sint-Truiden!

Talk november: drones in Sint-Truiden!


Na onze eerste talk met Hans Similon gaan we midden november aan de slag met ons tweede gesprek. Het thema: drones in Sint-Truiden.

Drones in Sint-Truiden

Vliegende miniatuur helikopters en vliegtuigjes, bestuurd vanop afstand en vaak uitgerust met een camera en allerlei sensoren: the drones are coming. Ze komen zelfs heel letterlijk naar Sint-Truiden met de aangekondigde Drone Valley: de inzet van drones om de fruitsector te versterken, met als uitvalsbasis het oude vliegveld in Brustem. Bekijk hieronder de reportage van TV Limburg over dit onderwerp:

 

Talk 2: sprekers, datum, locatie

We gaan met de belangrijkste spelers over dit onderwerp in gesprek in bur o bar op woensdagavond 19 november. Deze spreker zullen de avond inspirerend en boeiend maken:

  • Geert Nijst, Managing Partner van Skyeye, het dronebedrijf gevestigd in Genk dat binnenkort ook naar Sint-Truiden komt;
  • Veerle Heeren, burgemeester van Sint-Truiden;
  • Peter Dedrij, momenteel verbonden aan het Microsoft Innovation Center Vlaanderen en vanaf 2015 verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Drone Valley.

 

Deze talk is opnieuw gratis en voor iedereen toegankelijk. Inschrijven is niet nodig. Afspraak in bur o bar op woensdag 19 november, start om 19u stipt. Het einde is voorzien rond 21u.

 

+ Er zijn geen reacties

Reageer